Om oss

Med över 30 års erfarenhet av kommunikation och varumärkesbyggande, besitter RMPR en djup förståelse inom både det lokala och internationella PR-landskapet. Långsiktiga relationer med journalister opinionsbildare som förstärker såväl vår kompetens som vårt resultat.
RMPR är en fullservicebyrå som erbjuder en kombination av innovativa och kreativa PR-lösningar, strategisk rådgivning, proaktiva medieplaceringar, digitala PR-tjänster, skräddarsydda evenemang och ett inspirerande showroom.
Vi arbetar med en kombination av utvalda kunder.  Varje varumärke är unikt i sitt segment och erbjuds en speciell plats i vårt showroom.

Vårt team har flera års erfarenhet av att arbeta med en bred blandning av lokala och internationella varumärken såsom Arcadia Group, Louis Vuitton, Moët Hennessy, Gant, The Body Shop och Put Feet First.
Vi levererar en 360 graders approach till varje kund utifrån vår kreativitet, passion, kunskap samt vårt enastående nätverk.

Rossanna Mariano

Rossana Mariano

RMPR grundades av Rossana Mariano 2001 för att förse PR-tjänster till ledande skandinaviska och internationella varumärken inom mode, lyxvarumärken och livsstilssektorn.
Rossana har en examen från Poppius journalistskola och började sin karriär på Hennes & Mauritz PR-avdelning innan hon gick vidare till deras marknadsavdelning. Hon har sedan dess haft nyckelpositioner både på Nordiska Kompaniet och den framgångsrika modetidningen Damernas Värld.
Rossana har deltagit i flera TV-program som en del av juryn i bland annat; Top Model, She’s Got the Look och Project Runway. Idag är hon även styrelseledamot i Lindex sedan 2014.

Clients